20%

KIT FERRATA KINETIC REWIND

Komplet samovarovalni

AKCIJA

184,99 € 147,99 €Na zalogi

Opis izdelka

Komplet čelade, samovarovalnega kompleta in plezalnega pasu vsebuje: čelado armour, plezalni pas topaz in samovarovalni komplet kinetic rewind.
– Pas topaz: popolnoma nastavljiv sedežni plezalni pas, ki je namenjen predvsem plezanju po feratah in hoji v skupini. Ima štiri zanke za opremo. Enotna velikost (obseg pasu 52-95 cm in obseg nožne zanke 30-70 cm). Masa pasu: 397 g.
– Čelada armour: vsestranska plezalna čelada v eni velikosti je popolnoma nastavljiva. Dobro zračenje. Preprosto nastavljanje z navojnim sistemom. Možnost pritrjevanja čelne svetilke. Nastavljiva velikost: 54-60 cm.
– Samovarovalni komplet kinetic rewind: samovarovalni komplet za plezanje po zavarovanih planinskih poteh ublaži prevelik sunek pri padcu in je izdelan po novem standardu ter primeren za uporabo oseb, težkih od 40 do 120 kg. 22 mm široka in elastična trakova v obliki Y dolžine od 85 do 120 cm. Vponki herkules z varovalom na stisk. Blažilec je prešiti trak, katerega šivi se ob morebitnem padcu raztrgajo. Zanka za pritrditev na plezalni pas.
– CE in UIAA.

Zaloga po trgovinah

Serijska št. (170CA 2AD) Zaloga po trgovinah Nakup
110CA 2747 Zaloga po trgovinah V košarico - dobava do 5 dni