30%

PIZ BIANCO

Bunda iz umetnih vlaken

ZADNJI KOSI

269,99 € 188,99 €

Opis izdelka

Moška bunda s kapuco je polnjena z volno in polilaktidom ter je z zunanje strani iz tankega najlona, 100 % ščiti pred vetrom ter in je vodoodbojna. Polnilo je kombinacija švicarske volne 88 % in polilaktida (koruza) 12 %, volna greje tudi ko je mokra. 2 žepa za roke na zadrgo. Prsni žep na zadrgo. 2 notranja žepa. Nastavljiva kapuca.
– Ergonomska oblika.
– Masa polnila je 150 g/ m2.
– Na koncu rokavov je patent.
– Sprednja zadrga ima zaščito za brado.

  • Ergonomska oblika
  • masa polnila: 150 g/ m² (fair-trade SWISS Virgin wool),
  • zunanji material: poliamid Micro Ripstop,
  • zategovalni patent na koncu rokava in v predelu pasu,
  • glavna zadrga z zaščito brade,
  • nastavljiva kapuca,
  • dva glavna in en prsni žep na zadrgo,
  • dva notranja žepa,
  • masa: 530 g.

 

Brezkompromisna osveščenost. Ortovox že od leta 1988 prisega na volno. V 30-ih letih, od kar delajo z volno so si pridobili ogromno izkušenj, ki se kažejo neposredno tudi na njihovih oblačilih. Naj bodo to termovelurji, puloverji, rokavice, tehnično perilo, smučarska oblačila, ali kape in trakovi, ovčja volna najde pot praktično v vse njihove izdelke.

Skupaj z njihovimi športniki, Ortovox nikoli ne pusti, da bi njihove inovacije in razvoj izdelkov zastal za konkurenco. Kakovost in funkcionalnost postavi Ortovox na prvo mesto, saj je njihov cilj, zagotoviti varne in razburljive alpske pustolovščine. Kvaliteta je vedno primarni faktor. Od smučarskih, gorniških oblačil do plazovnih nahrbtnikov in lopate in sonde, so Ortovox izdelki narejeni v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. So resnično to, kot pravi njihov slogan – glas gora – The Voice Of The Mountains.

Povsem enako velja tudi za moško bundo s kapuco Ortovox Piz Bianco. Jakna je polnjena s kombinacijo švicarske deviške volne (88%) in polilaktida (12%). Prav volna je dragulj na kroni. Volna prekaša tradicionalna polnila (puh, sintetika) v svoji sposobnosti, da toplotno izolira tudi ko je mokra. Vsekakor karakteristika, ki je še kako zaželjena pri daljši izpostavljenosti mrazu in vlagi v visokogorju, kjer so vremenske spremembe hitre in nepredvidljive.

Poliamid Micro Ripstop odlično funkcionira kot zunanji – zaščitni sloj, saj ščiti pred vetrom in je vodoodbojen, povrhu vsega pa je tudi zelo trpežen. H kvaliteti jakne pripomore tudi ergonomski kroj (tesno prileganje telesu) jakne, ki omogoča lažje gibanje in boljše zadrževanje toplote.

Ortovox pametna kombinacija volne in inovativnih materialov, jamči udobje in funkcionalnost od prve do zunanje plasti, preko celotne Ortovox ponudbe.Zaloga po trgovinah

Serijska št.(110OR 1DF) Barva Velikost Zaloga po trgovinah Nakup
440OR 61003.MBO Blue Ocean M Ni na zalogi Oddaj povpraševanje
440OR 61003.XLBO Blue Ocean XL Zaloga po trgovinah V košarico - dobava do 5 dni
440OR 61003.XLHG Happy Green XL Zaloga po trgovinah V košarico - dobava do 5 dni
440OR 61003.XXLBO Blue Ocean XXL Zaloga po trgovinah V košarico - dobava do 5 dni