MISS SLOVENIJE: Poskrbeli smo za varnost v hribih!

MISS SLOVENIJE: Poskrbeli smo za varnost v hribih!

MISS SLOVENIJE

Projekt Miss Slovenije deluje že mnogo let, vendar pa se je šele v zadnjih letih razvil v več kot le lepotni izbor. Vse finalistke gredo namreč skozi različne priprave, šolanja in doživetja, največ pa se seveda pričakuje od nosilke naziva. V osnovi gre res za lepotno tekmovanje, vendar poseben poudarek organizatorji namenjajo sloganu projekta PODPIRAJMO SLOVENSKO. Od deklet se torej prav tako pričakujejo številne pozitivne lastnosti, med drugim tudi športna aktivnost ter spoštovanje do narave in ljudi. Ravno v tem segmentu smo z organizatorji našli mnogo skupnih vrednot in se tako odločili za sodelovanje.

VZPON NA TRIGLAV

Tekom poletja finalistke čakajo številne aktivnosti, verjetno najpomembnejša pa je pot na Triglav. Vzpon na našo najvišjo goro pa je, kot vemo, vse prej kot mačji kašelj. Poleg dobre fizične pripravljenosti je zelo pomembno poskrbeti tudi za varnost v gorah in kot partnerji projekta smo dekletom zagotovili najpomembnejšo opremo za varen in uspešen vzpon.

»Vse kar pri projektu Miss Slovenije šteje je vsebina. Ne zgolj lepota, ki je le nekaj delov celega projekta. Sama lepota ne šteje nič, če ji s projektom ne damo vsebine,« poudarja tudi Maja Zupan, aktualna Miss Slovenije.