NAGRADNI NATEČAJ: Išče se motiv za

NAGRADNI NATEČAJ: Išče se motiv za "outdoor" majico!

Obožuješ tako vektorske kot gorske poti? Najdeš navdih v naravi in delo v oblikovanju? Potem je ta nagradni natečaj kot nalašč zate! Iščemo namreč svež motiv, ki bo krasil naše nove športne majčke!

V njem lahko sodelujejo vsi, ki nam bodo poslali avtorski motiv outdoor tematike (gorništvo, plezanje, kampiranje, narava), ki bo ustrezal spodnjim kriterijem:

Kriteriji

- velikost "outdoor" motiva ne presega 29×21 cm (širina×višina)
- linije v motivu niso tanjše od 1 mm
- motiv sestavljajo največ 3 različne barve (raje manj, kot več)
- motiv je moški/ženski/univerzalen

Vsak sodelujoči lahko sodeluje z največ tremi različnimi motivi. Predloge motivov v vektorski obliki do 20. aprila sprejemamo na info@iglusport.si.

Nagrade

Izmed vseh poslanih motivov bomo izbrali tri najboljše, naknadno pa določili tudi zmagovalni motiv. Do najkasneje 4. maja 2018 bomo zmagovalni motiv in avtorja poimensko objavili na naši spletni in Facebook strani, avtorji vseh treh motivov v ožjem izboru pa za nagrado prejmejo vsak svoj Iglu šport darilni bon v vrednosti: Z vsemi tremi najboljšimi se bomo pogovorili tudi o možnostih dolgoročnega sodelovanja.

- 1. Mesto: bon za 40 EUR (+ majico z zmagovalnim motivom)
- 2. Mesto: bon za 30 EUR
- 3. Mesto: bon za 20 EUR

Sodelujoči s posredovanjem motiva na info@iglusport.si potrjuje, da je poslano njegovo avtorsko delo, ki ga Iglu šport lahko uporabi za tisk na majice.