NOVO: Nagradni natečaj za najboljši outdoor članek!

NOVO: Nagradni natečaj za najboljši outdoor članek!

Pišeš? Si outdoorovec po duši? Sodeluj v našem natečaju, osvoji super nagrade in pridobi možnost za dolgoročno sodelovanje z nami! 

Iglujevci s 7. 2. 2018 razpisujemo natečaj za kar tri najboljše outdoor članke. Natečaj traja do 25. 2. 2018, v njem pa lahko sodelujejo vsi, ki bodo spisali in nam po elektronski pošti poslali članek z enim od spodnjih naslovov:

a) Kaj je treba vedeti pred nakupom pohodnih čevljev?

b) Kakšen šotor je pravi zame?

c) Kako izbrati najboljši nahrbtnik za moje potrebe?


Članke, ki naj obsegajo med 300 in 600 besed, v elektronski obliki sprejemamo na info@iglusport.si do vključno 25. 2. 2018. 

Nagrade

Izmed vseh poslanih člankov bomo izbrali tri najboljše, do najkasneje 8. marca 2018 pa izbrane članke in njihove pisce poimensko objavili na naši spletni strani. Izbrani avtorji za nagrado prejmejo vsak svoj Iglu šport darilni bon v vrednosti:

1. mesto: bon za 40 EUR,
2. mesto: bon za 30 EUR in
3. mesto: bon za 20 EUR.

Z zmagovalci si želimo sodelovati tudi v prihodnje, zato se bomo z najboljšimi pogovorili tudi o možnostih dolgoročnega sodelovanja.

Sodelujoči s posredovanjem članka na info@iglusport.si potrjuje, da je poslano njegovo avtorsko delo, ki ga Iglu šport lahko uporabi za namene spletnega natečaja.