Ponosni partner Ultra Trail Vipava Valley

Ponosni partner Ultra Trail Vipava Valley

V času od 5.5. - 7.5.2023 se bo odvijal že 8. Ultra Trail Vipava Valley (UTVV) in v veliko veselje nam je, da bomo letos tudi mi del te uspešne zgodbe. Z veseljem vam sporočamo, da smo kot uvoznik za blagovno znamko Julbo postali uradni partner UTVV. 

O UTVV

Ultra Trail Vipava Valley je prvi in eden največjih trail tekov pri nas. Tekači se lahko pomerijo v šestih različnih tekaških razdaljah, najdaljša med njimi je dolga kar 170 km in se razteza skozi celotno idilično Vipavsko dolino. Sedma razdalja je t.i. »Hike and Wine« netekmovalna tura Obelix, ki pa je rezervirana za “netekače”, saj boste na tej turi naredili čudovit krog med vinogradi Vipavske doline in degustirali vina ter lokalne kulinarične specialitete.

 

 

UTVV je skozi leta postal pravi tekaški spektakel, ki se lahko pohvali s preko 1500 udeleženci teka iz 40 držav sveta ter več tisoč glavo množico obiskovalcev in navijačev, za katere je poskrbljeno s spremljevalnim programom. Predana ekipa organizatorjev, srčni prostovoljci, podpora lokalne skupnosti ter bogata dediščina Vipavske doline pa je tisto, kar naredi UTVV zares edinstven. 

Kot partnerji bomo na dogodku prisotni tudi mi in sicer z našo priljubljeno blagovno znamko športnih očal Julbo. Julbo namreč slovi po inovacijah in ekspertizi na področju izdelave sončnih očal, ki uporabnikom zagotavljajo zaščito in učinkovitost hkrati, kar je izredno pomemben faktor pri ultramaratonu. 

 

Ekipa UTVV še vedno vabi, da poiščete bojevnika v sebi ter se podate na dogodivščino, večjo od sebe, saj prijave še potekajo. Včasih je treba le zbrati kanček poguma in se podati na tekmovanje v neznano. 

Se vidimo v Ajdovščini!