Prvič v Sloveniji: svetovni filmski turneji BANFF and OCEAN 2024

Prvič v Sloveniji: svetovni filmski turneji BANFF and OCEAN 2024

Z veseljem sporočamo, da z nestrpnostjo pričakujemo prihod kar dveh prestižnih filmskih festivalov, ki bosta del svetovne turneje in se bosta ustavila tudi v Sloveniji, natančneje v ljubljanskem Cineplexxu. Ste pripravljeni, da se podate v svet avantur, narave in osupljivih zgodb, ki vas bodo popeljale na nove višine in globine?

Banff film festival

K nam prihaja težko pričakovani BANFF Centre Mountain Film Festival 2024, ki prinaša skrbno izbrano zbirko najboljših gorniških in pustolovskih filmov. Filmska karavana vsako leto obišče več kot 45 držav na sedmih kontinentih, kar Banff naredi največjo avanturistično filmsko turnejo na planetu, letos pa prvič tudi v Sloveniji dne 26.3.2024 v Cineplexxu v Ljubljani. Program letošnje turneje obsega 5 filmov, ki jih bomo kmalu predstavili tudi podrobneje.

Če se raje potopite v svet pod valovi, vas vabimo, da se nam 12.3.2024 pridružite na Ocean Film Tour Festivalu. Poglobite se v osupljivo podvodno kinematografijo ter doživite očarljivo podvodno življenje, epske surfaške seanse in navdihujoče zgodbe o prizadevanjih za ohranjanje okolja. Ta festival je sinonim za človekovo globoko povezanost z oceanom in osvetljuje njegovo lepoto, krhkost ter pomembnost v naših življenjih.

Oba filmska festivala s svojo edinstveno kombinacijo adrenalinsko nabitih pustolovščin in miselno vznemirljivih pripovedi očarata občinstvo, ne glede na to, ali ste goreč "outdoorovec" ali zgolj cenite odlično pripovedovanje zgodb skozi film. Ne pozabite - vsaka velika zgodba se začne z radovednostjo, zato si označite svoj koledar in se nam pridružite na skupnem potovanju v višine in globine. 

Vstopnice so že na voljo v naši spletni trgovini in v izbranih poslovalnicah Iglu Šport v Ljubljani.

VSTOPNICE NA VOLJO TUDI V SPLETNI TRGOVINI