4 razlogi, zakaj izbrati Ultra Raptor GTX

4 razlogi, zakaj izbrati Ultra Raptor GTX

Ta odlični tekaški čevelj je izdelan za gorski tek, ultra maratone, vzdržljivostne in dolge treninge, uporabljamo pa ga lahko tudi za pohodništvo in prosti čas. Na njih prisegajo gorski tekači, pa tudi pohodniki, saj so vsestransko uporabni.

1. Odličen čevelj za celodnevne ture

La Sportiva Ultra Raptor GTX je super izbira za daljše gorsko tekaške ali pohodniške podvige. Tisti, ki jih uporabljamo, jih imamo radi predvsem zato, ker so zelo udobni in je naša noga še vedno precej “sveža” tudi po celodnevni hoji/teku. Dobro blaženje omogoča oblikovana pena EVA v podplatu, imajo pa tudi prostornejši prednji del. Dodatni vložek sredi podplata omogoča boljšo oporo, prožnost in torzijsko stabilnost, Imajo še petni stabilizator TPU, spredaj pa zaščito za prste iz gume. Vse to omogoča stabilnost in udobje, zato z njimi brez težav hodimo ali tečemo po bolj zahtevnem terenu cel dan.

2. Popolna nepremočljivost

Zahvaljujoč membrani Gore-Tex® noge ostajajo suhe. Zunanji material je sicer robustna in dihajoča mrežica z ojačitvami. Na notranji strani pa se nahaja Gore-Tex® z usnjem PU v petnem delu. Z njimi se nam torej ni treba bati dežja in blata!

3. Dober oprijem

Mokra skala, korenine, listje, prašna ali gladka površina, melišče … Ta čevelj se odlično oprime na vseh vrstah podlag. Omogoča natančen in zelo stabilen korak, ko “letimo” navzdol.

4. Lep dizajn

Morda se na prvi pogled zdijo nekoliko nedolžni in zato pomislimo, da z njimi ne bomo mogli izpeljati resnejših podvigov, a nas ob uporabi zelo verjetno hitro pozitivno presenetijo. Navsezadnje pa jih lahko, ker imajo lep dizajn, obujemo tudi za prosti čas ali vsak dan. (Nekateri v njih radi hodimo tudi v službo.)

Ultra Raptor GTX je torej čevelj, ki poskrbi, da naše noge ostanejo suhe, da se, kar se da dobro, oprimemo različnih podlag in tako brez težav ter udobno raziskujemo naravo, pri teku ali hoji! Do svojega para odličnih čevljev sedaj prideš kar 25 % ugodneje. Ženski model te čaka tukaj, moški pa tukaj.