Zemljevid

BOHINJ 1:25000

Na zalogi
Šifra
250PZ 23418
8,10 €
Poštnina je nad 50€ brezplačna
Zemljevid obsega območje med Goreljkom, Ogradi in Velikim Špičjem na severu ter Petrovim brdom, Pečmi (Spodnje bohinjske gore) ter Čadrgom na jugu. Vzhodni rob zemljevida je postavljen med Sorico in Gorjušami na Pokljuki, zahodni del pa se konča s Čadrgom, Bogatinom in Plaskim Voglom.
- Zemljevid je odličen pripomoček prav za vsakogar, ki se podaja v omenjeno območje.
- Ljubiteljem brezpotij bo všeč predvsem natančen, pregleden in lično prikazan teren, ostali pa bodo lahko brezskrbno uživali na planinskih poteh, saj njihov vris temelji na najnovejših, tudi na terenu preverjenih podatkih katastra planinskih poti PZS.
- Snovalci pa niso pozabili niti na dodatne koristne medokvirne vsebine kot so priporočene smeri turnih smukov, na naravne in kulturne znamenitosti, plezališča, parkirišča, avtobusne in železniške postaje ter gostinske objekte.
- Planinski zemljevid Bohinj - 1 : 25.000 sledi prenovljenim izdajam Grintovcev, Stola, Jalovca in Mangarta, Triglava ter Krnskega pogorja. Tako kot v omenjenih zemljevidih tudi na temu najdemo, poleg samoumevnih planinskih poti, smeri turnih smukov in planinskih koč, številne ostale koristne informacije, kot so urejena parkirišča, postajališča javnih prevoznih sredstev, gostišča, marsikatero naravno in kulturno znamenitost, plezališča in še kaj.
- Format je 11,5 x 23 cm.
- Masa je 85 g.
- Izdaja PZS, 2019.
Več informacij
Blagovna znamka PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BOHINJ 1:25000
Vaša ocena
Serijska št. Zaloga po trgovinah Nakup
250PZ 23418 Zaloga po trgovinah Predviden rok dobave 5 dni V košarico
Iglu Šport kartica
Nakupujte kot član in izkoristite 10 % popusta na neznižane izdelke pri nakupu z IGLU KARTICO*
*Kartico lahko naročite v vam najbližji Iglu Šport trgovini ali na spletu.

Pomoč pri nakupu

Imate vprašanje?
Nanj vam bomo z veseljem odgovorili po telefonu ali e-mailu.