SPLOŠNI POGOJI AKCIJE "IZENAČITEV CENE"

IZENAČITEV CENE

V trgovini Iglu Šport se trudimo, da kupcem vedno ponudimo vrhunske izdelke po ugodnih cenah. V sklopu akcije izenačenja cene, kupcem nudimo možnost izenačenja cene, če je izdelek na voljo pri drugem trgovcu po nižji ceni.

POGOJI IZENAČENJA CENE

Možnost izenačenja cene velja izključno za izdelke, ki jih ponujajo spletne trgovine znotraj EU in v evrski (€) valuti. Pogoj je, da je identični izdelek (t.j. znamka, velikost, barva, itd.) pri trgovcu dejansko na zalogi oz. dobavljiv. Izjema so razprodaje trgovca zaradi zaprtja ali nestandardne akcije – v tem primeru si Iglu Šport d.o.o. pridržuje pravico do odstopa od izenačenja.

Pri izenačevanju cene iz tujine velja izenačitev cene z vključeno dostavo v Slovenijo.

KAKO DELUJE IZENAČENJE CENE?

Ob artiklu je viden gumb za izenačitev cene in ko uporabnik klikne nanj se odpre obrazec, ki ga je potrebno izpolniti. V komentar ne pozabite zapisati izbrane barve in velikosti. Izpolnjen obrazec bo posredovan v Iglu Šport d.o.o., uporabnik pa nazaj prejme odgovor ali je bil zahtevek odobren ali ne. V kolikor je bil odobren, uporabnik prejme enkratno promocijsko kodo, ki jo lahko uporabi pri spletnem nakupu. POMEMBNO: Akcija izenačenja cene deluje samo pri spletnih nakupih.

 

OD KDAJ DO KDAJ TRAJA?

Akcija traja od 31.01.2024 - 01.06.2024.

Iglu šport d.o.o. si pridružuje pravico, da iz morebitnih razlogov poslovnega značaja, cene ne izenači.