Zemljevid

KRNSKO POGORJE 1:25 000

Na zalogi
Šifra
250PZ 20812
8,10 €
Poštnina je nad 50€ brezplačna
Planinski zemljevid Krnsko pogorje, ki obravnavano območje prikaže še natančnejše, predvsem pa preglednejše, kot je bilo to predstavljeno v njegovem predhodniku (zemljevid Krn). Pri izdelavi zemljevida so sodelovali Geodetski inštitut Slovenije, Geodetska družba in številni posamezniki, dobri poznavalci predstavljenega območja. Zemljevid bo prišel prav vsem, ki bi želeli raziskati vrhove, doline in stene med Javorščkom, Lepeno in Kočo pri Triglavskih jezerih na severu ter Matajurjem, Kolovratom in Tolminom na jugu. Vzhodni rob se začne tam, kjer se konča zemljevid Bohinj, zahodni rob pa je omejen z Žago, Borjano in Matajurjem.
- Na zadnji strani zemljevida poleg legende najdete tudi opise in kontakte planinskih koč s pripadajočimi QR-kodami, ki vas pripeljejo na spletno stran posamezne koče. V besedi in preglednem reliefnem pa jih dopolnjujejo tudi opisi možnih vzponov na Krn, Matajur in Krasji vrh.
- Zemljevid sledi prenovljenim izdajam Jalovca in Mangarta, Grintovcev, Bohinja, Stola in Triglava. Tako kot v omenjenih zemljevidih tudi na tem najdemo, poleg samoumevnih planinskih poti, smeri turnih smukov in planinskih koč, številne preostale koristne informacije, kot so urejena parkirišča, postajališča javnih prevoznih sredstev, gostišča, marsikatero naravno in kulturno znamenitost, plezališča in še kaj.
Več informacij
Blagovna znamka PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KRNSKO POGORJE 1:25 000
Vaša ocena
Serijska št. Zaloga po trgovinah Nakup
250PZ 20812 Zaloga po trgovinah Predviden rok dobave 5 dni V košarico
Dostava v roku 3-5 dni Dostava v roku 2-5 delovnih dneh. Vračilo blaga in denarja Vračilo blaga in denarja
Iglu Šport kartica
Nakupujte kot član in izkoristite 10 % popusta na neznižane izdelke pri nakupu z IGLU KARTICO*
*Kartico lahko naročite v vam najbližji Iglu Šport trgovini ali na spletu.

Pomoč pri nakupu

Imate vprašanje?
Nanj vam bomo z veseljem odgovorili po telefonu ali e-mailu.