Zemljevid

NOTRANJSKA S SNEŽNIKOM

Na zalogi
Šifra
250PZ 21684
8,10 €
Poštnina je nad 50€ brezplačna
Planinski zemljevid Notranjska s Snežnikom, merilo 1 : 50 000, zajema območje med Žabnikom, Jelšanami in Jelencem na jugu, Javornikom nad Črnim Vrhom nad Idrijo, Peklom pri Borovnici in Iškim Vintgarjem na severu ter med Babnim Poljem in Kureščkom na vzhodu in Vremščico, Nanosom in Javornikom nad Črnim Vrhom nad Idrijo. Planinske poti so prikazane na podlagi zadnjega stanja katastra planinskih poti PZS.
- Znotraj že omenjenih meja zemljevid obsega: soteski Iški vintgar in Pekel pri Borovnici z Rakitno, južne pristope na Javornik nad Črnim Vrhom nad Idrijo, južne in vzhodne pristope na Nanos, Planinsko, Cerkniško, Loško in Babno Polje s Cerknico, Blokami in Javorniki, Snežnik z Mašunom, Košansko in Pivško dolino s Sv. Trojico, Brkine ter Vremščico s pristopi s severne, vzhodne in južne strani.
- Poleg obvezne legende so dodani kratki opisi planinskih koč s kontaktnimi podatki ter QR-kodo, ki vas poveže s spletno stranjo posamezne planinske koče. Tako lahko enostavno dostopate do obsežnejših podatkov o planinski koči (dostopi, možnost vzponov ...). Za vse, območja ne poznate, so dodani opisi nekateri mogočih vzponov na Snežnik in Slivnico.
- Masa: 97 g.
Več informacij
Blagovna znamka PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOTRANJSKA S SNEŽNIKOM
Vaša ocena
Serijska št. Zaloga po trgovinah Nakup
250PZ 21684 Zaloga po trgovinah Predviden rok dobave 5 dni V košarico
Dostava v roku 3-5 dni Dostava v roku 2-5 delovnih dneh. Vračilo blaga in denarja Vračilo blaga in denarja
Iglu Šport kartica
Nakupujte kot član in izkoristite 10 % popusta na neznižane izdelke pri nakupu z IGLU KARTICO*
*Kartico lahko naročite v vam najbližji Iglu Šport trgovini ali na spletu.

Pomoč pri nakupu

Imate vprašanje?
Nanj vam bomo z veseljem odgovorili po telefonu ali e-mailu.