Inštrument GPS

OREGON 700

Ni na zalogi
Šifra
210GM 010-01672-02
406,99 €
406,99 €
Trpežna ročna naprava s sistemom GPS/GLONASS, vgrajeno opremo za omrežje Wi-Fi® in številnimi drugimi možnostmi. Občutljiv sprejemnik satelitskih signalov GPS in GLONASS zagotavlja boljše delovanje v zahtevnih okoljih kot sprejemnik, ki sprejema samo signale GPS. Izboljšana antena omogoča boljši sprejem in delovanje; 3-osni kompas z merilnikom pospeškov in senzorji barometričnega višinomera. 3-palčni, na soncu berljivi zaslon na dotik z dvojno usmerjenostjo (ležeči ali pokončni pogled). Razširjena brezžična povezljivost (Wi-Fi, Bluetooth®, ANT+®); podpira aktivne podatke o vremenu in storitev Geocaching Live. Pametna obvestila1 in samodejno nalaganje v spletno skupnost Garmin Connect™ prek povezave Bluetooth®. Vključena je 1-letna naročnina na satelitske posnetke BirdsEye At a Glance.
- Ročna naprava GPS in GLONASS Oregon 700 vam približa še več narave, saj ima izboljšano in preoblikovano anteno za boljši sprejem satelitskih signalov. Ta trpežna navigacijska naprava je pripravljena na vse ne glede na to, ali hodite, kolesarite, iščete zbirke Geocache, plezate, veslate v kajaku, jahate ali se ukvarjate s kakšno drugo dejavnostjo. Omogoča brezžično povezljivost prek več povezav (Wi-Fi, Bluetooth in ANT+) in aktivne podatke o vremenu z animiranimi radarskimi prekrivnimi plastmi ter vključuje 1-letno naročnino na satelitske posnetke BirdsEye in ima vgrajen 3-osni kompas z barometričnim višinomerom.
- Poiščite zabavo s spletnim mestom Geocaching.com. Z brezžično povezljivostjo s spletnim mestom Geocaching.com v napravi Oregon boste laže kot kadarkoli uživali v vrhunski izkušnji pri iskanju zbirk Geocache. Napravo lahko nastavite tako, da se samodejno posodablja z vsemi najnovejšimi zbirkami. Ni vam več treba ročno vnašati koordinat ali tiskati podrobnosti zbirke na papir.
- Več povezljivosti, manj zapletenosti. Z razširjenimi brezžičnimi možnostmi naprave Oregon 700 je lažje kot kadarkoli posodobiti programsko opremo, preveriti radarske podatke o vremenu2 in naložiti pus
Več informacij
Blagovna znamka GARMIN
Avtonomija (h) 16
Masa (g) 210
Mere ekrana (mm) 38 x 63 ; diagonala 76
Mere (mm) 61 x 114 x 33
Vrsta baterijskih vložkov 2x AA
Serijska št. Zaloga po trgovinah Nakup
210GM 010-01672-02
Ni na zalogi
Povpraševanje
Iglu Šport pomoč
Težave pri nakupu? Pokličite nas na
01 24 12 760 (Pon–pet: 8.00–15.00)
ali pišite na: info@iglusport.si
Iglu Šport kartica
Nakupujte kot član in izkoristite 10 % popusta na neznižane izdelke pri nakupu z IGLU KARTICO*
*Kartico lahko naročite v vam najbližji Iglu Šport trgovini ali na spletu.

Pomoč pri nakupu

Imate vprašanje?
Nanj vam bomo z veseljem odgovorili po telefonu ali e-mailu.