Vodnik izletniški

PLANINSKI ZABAVNIK 2018

Na zalogi
Šifra
290PZ 1EZ
9,90 €
Predviden datum dostave: 12.12.2023
Predviden datum osebnega prevzema: 12.12.2023
Poštnina je nad 50€ brezplačna
Planinski zabavnik je točno to, kar pove njegovo ime - je planinski in zabaven, otroke pa z igro, ustvarjalnostjo in miselnimi izzivi uvaja v planinski svet.
- Naloge so različne: najprej po zahtevnosti. Videli boste, da imajo nekatere naloge eno markacijo, nekatere dve, nekatere tri. Ena markacija pomeni najlažje naloge, namenjene najmlajšim reševalcem zabavnika, starim 9 in 10 let. Dve markaciji označujeta srednje težke naloge (11 in 12 let). Tri markacije pa označujejo najtežje naloge v zabavniku, namenjene mladostnikom, starim 13 in 14 let. Seveda pa ste tudi starejši vabljeni k reševanju lažjih nalog in k utrjevanju znanja; prav tako se lahko mlajši lotevate težjih nalog, če vas bodo pritegnile. Pri tem so vam lahko v pomoč starejši bratje in sestre, starši, stari starši, tete in strici, učitelji in mentorji ... Pa seveda obsežna literatura s planinsko tematiko (revije, knjige, vodniki) in splet, ki je zakladnica najrazličnejših informacij.
- Naloge v zabavniku so razvrščene po sklopih (varno v gore, planinske poti in postojanke, spoznavanje gora, zgodovina, rastlinstvo in živalstvo idr.) in od najlažjih do najtežjih. Ni pa vam jih treba reševati po vrsti; rešujte jih poljubno, kakor vam je najbolj všeč.
- Naloge se razlikujejo tudi po načinu reševanja: križanke, uganjevanje, branje, iskanje pravilnih odgovorov, naloge za povezovanje, risanje in fotografiranje, iskanje rim, ročne spretnosti in drugo. Kakor ste že lahko ugotovili, niso prav vse za pridobivanje novega znanja; nekatere so namenjene tudi spodbujanju domišljije, ustvarjalnosti, doživljanju občutij, ki jih v nas prebujajo hribi. Naloge so opremljene z ilustracijami in fotografijami. Vsako pospremi tudi sovica, ki vam bo prišepnila še kakšno novo modrost ali nasvet. ALI VEŠ? pa vam bo razgrnil še kakšno novo zanimivost in poglobil že znano. Vse naloge imajo kratek uvod, ki vam bo predstavil nalogo, in navodilo za reševanje. Ne prehitevajte in ne poiščite takoj rešitev na zadnjih straneh. Naj vam bodo
Več informacij
Blagovna znamka Planinska zveza slovenije
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja lahko oddajo samo registrirani uporabniki, ki so kupci artikla. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun
250PZ 21619 /
/
Zaloga po trgovinah V košarico
Serijska št. Barva Velikost Zaloga po trgovinah Nakup
Hitra in zanesljiva dostava Hitra in zanesljiva dostava Vračilo blaga in denarja Vračilo blaga in denarja
Iglu Šport kartica
Nakupujte kot član in izkoristite 10 % popusta na neznižane izdelke pri nakupu z IGLU KARTICO*
*Kartico lahko naročite v vam najbližji Iglu Šport trgovini ali na spletu.

Pomoč pri nakupu

Imate vprašanje?
Nanj vam bomo z veseljem odgovorili po telefonu ali e-mailu.