Naročila, plačila, dostava

NAKUP:

Nakup lahko opravite kot registriran ali neregistriran uporabnik. V kolikor ste imetnik IGLU KARTICE, se morate obvezno registrirati in ob registraciji vnesite tudi številko svoje kartice, kar vam zagotavlja 10% popust pri vsakem spletnem nakupu (popust ne velja za izdelke označene z »sezonsko/posezonsko znižanje«, »akcija« ali »zadnji kosi«).

Pred zaključkom naročila  se je potrebno strinjati z splošnimi pogoji in se zavezati k plačilu.

Pred klikom na gumb »Zaključi nakup« lahko vse elemente naročila spreminjate in popravljate. Po kliku na gumb »Zaključi nakup« je naročilo končano, na ekranu pa se vam pojavi povzetek naročila. Potrdilo o naročilu prejmete tudi po elektronski pošti. V primeru plačila po predračunu je veljavnost ponudbe 3 dni od prejema predračuna.

 

PLAČILO:

Možni so trije načini plačila:

Plačilo po predračunu (za vse vrste dostave in osebni prevzem): Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi boste ob potrditvi naročila prejeli predračun. Rok za plačilo je 3 dni po prejemu predračuna. V kolikor v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.

Plačilo po povzetju (za dostavo DPD in Pošta Slovenije): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili  v roku, ki je opredeljen pri vsakem izdelku.

  • Dostavna služba DPD provizije za plačilo po povzetju kupcu ne zaračunava. Kupnino pa je potrebno plačati z gotovino.
  • OPOZORILO: Pošta Slovenije ob dostavi zaračunala provizijo za odkupnino v vrednosti 1,07% od vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,05 € (pri znesku odkupnine pod 98 €)  in maksimalno 5,36 € (pri znesku odkupnine nad 501€).

Plačilo v trgovini (le za osebni prevzem): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v  trgovino, ki ste jo izbrali, najkasneje v 5 delovnih dneh. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami.

 

DOSTAVA/PREVZEM:

Dostava oziroma prevzem sta možna le na teritoriju Slovenije. Kupec sam izbere eno od treh  možnosti:

  • Osebni prevzem v eni od IGLU ŠPORT trgovin – Izdelke je potrebno prevzeti v izbrani trgovini najkasneje v treh delovnih dnevih od dneva prejema obvestila, da je blago pripravljeno. V kolikor želite kasnejši prevzem, nam to prosim sporočite.
  • Dostavna služba DPD – pred dostavo vam dostavna služba pošlje SMS z dnevom in okvirno uro dostave. V kolikor vam termin ne ustreza, se lahko dogovorite za dostavo drugi dan ali ob drugi uri.
  • Pošta Slovenije – dostavo naročenega blaga izvaja Pošta Slovenije, praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, kurir pusti obvestilo, blago pa lahko v naslednjih 15 dneh dvignete na svoji pošti.

Dostava naročila bo  opravljena v roku, ki je opredeljen pri vsakem izdelku, v primeru plačila po predračunu rok začne teči z dnevom prejema plačila na naš račun. O odpremi pošiljke vas bomo obvestili po elektronski pošti.

 

CENE DOSTAVE:

  • Brezplačna dostava za nakupe nad 50 € in za vse nakupe z osebnim prevzemom v eni od naših trgovin.
  • Stroške dostave pri nakupu pod 50 €  – dostavna služba DPD 3,00 €,  Pošta Slovenije 3,99 €. Strošek dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu, oziroma računu.

 
DOBAVLJIVOST IN ZALOGA:

Podatek o dobavljivosti izdelkov osvežujemo enkrat dnevno. Zato je možno, da ob prejemu naročila, želenega izdelka ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o tem nemudoma obvestili, morebitno nakazan znesek pa nakazali nazaj na želen račun najkasneje v 3 delovnih dneh.