Spalne rjuhe

Spalne rjuhe Spalne rjuhe so namenjene za uporabo v planinskih kočah, hostlih, v spalni vreči ali kot samostojna spalna vreča za toplo podnebje ter imajo majhno maso in majhen volumen, ko so zložene. V kombinaciji s spalno vrečo povečajo toplo...
Odkrij več informacij

Spalne rjuhe

Spalne rjuhe so namenjene za uporabo v planinskih kočah, hostlih, v spalni vreči ali kot samostojna spalna vreča za toplo podnebje ter imajo majhno maso in majhen volumen, ko so zložene. V kombinaciji s spalno vrečo povečajo toplotno izolacijo, ščitijo spalno vrečo pred umazanijo in so preproste za vzdrževanje oziroma se jih lahko pogosto čisti. Izdelane so iz različnih tanjših materialov, kot je bombaž, svila, poliester, poliamid ali pa v kombinaciji različnih materialov ali pa mešanic.

Spalne rjuhe imajo kvadratno obliko ali pa obliko mumije, ki zagotavlja manjši volumen in manjšo maso. Lahko imajo tudi stransko odpiranje na zadrgo ali brez zadrge, nastavljivo kapuco ali pa žep za vzglavnik.

Spalne rjuhe izdelane iz svile se zložijo na majhno, imajo majhno maso in so izdelane iz naravnega materiala, ki nudi dobro toplotno izolacijo glede na debelino, odlično zračnost, hitro sušenje, udobje in prijeten občutek na koži.

Spalne rjuhe izdelane iz bombaža se zložijo na večje in imajo višjo maso v primerjavi s svilenimi ali izdelanimi iz umetnega materiala. Prav tako so iz naravnega materiala, ki nudi zmerno toplotno izolacijo, odlično zračnost, udobje in prijeten občutek na koži.

Spalne rjuhe izdelane iz umetnih materialov se zložijo na majhno, imajo majhno maso in zagotavljajo  dobro toplotno izolacijo glede na debelino, zračnost, trajnost in izredno hitro sušenje.

Prikaži manj

4 elementov

Nastavi padajočo smer

4 elementov

Nastavi padajočo smer

Pomoč pri nakupu

Imate vprašanje?
Nanj vam bomo z veseljem odgovorili po telefonu ali e-mailu.