Dan lednega plezanja s CAMP-om: plezališče Mlačca, 27.1.2024

Dan lednega plezanja s CAMP-om: plezališče Mlačca, 27.1.2024

Kdaj in kje?

Datum: 27. januar 2024

Čas: 10.00 - 18.00

Lokacija: Soteska Mlačca, Mojstrana

Vabimo vas na edinstven dogodek lednega plezanja, ki ga organiziramo v partnerstvu s priznanim italijanskim proizvajalcem CAMP. Dogodek bo potekal v urejenem lednem plezališču, ki se nahaja v slikoviti soteski Mlačca blizu Mojstrane, kjer boste imeli priložnost doživeti čar lednih vertikal. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubitelj lednih vertikal, je ta dogodek zasnovan posebej za vas.

Kaj vas čaka?

- Brezplačno testiranje opreme: Brezplačno testiranje CAMP opreme za ledno plezanje (dereze, cepini, ledni vijaki).

- Brezplačen najem dodatne opreme: Na voljo bo tudi brezplačen najem dodatne opreme, vključno s čeladami in pasovi, v primeru, da nimate lastnih.

- Nagradne igre in in posebne ugodnosti za udeležence.

- Tekmovanje za laskavi naziv Kralj svedrov in njegove Ledne kraljice.

Če se želite v lednem plezanju preizkusiti prvič, bodo z nami tudi vodniki in alpinistični inštruktorji, ki bodo razložili tehniko in način plezanja po zaledenelih slapovih ter vam omogočili, da tudi sami preizkusite ledno vertikalo na varen način, vendar poudarjamo da tokratni dogodek ni namenjen šolanju lednega plezanja, temveč v osnovi testiranju opreme za ledno plezanje Italijanskega proizvajalca CAMP.

Na dogodku se ne bo učilo tehnike lednega plezanja, ampak bodo predstavljene bistvene lastnosti opreme za ledno plezanje proizvajalca CAMP.

Prijave

Prijave so obvezne. Vstop v ledno plezališče Mlačca bo za vse prijavljene udeležence brezplačen, vendar je število mest omejeno. Prvih trideset prijavljenih čaka tudi posebno presenečenje.

Prijavite se tukaj!

Poseben gost

Z nami bo tudi Nejc Marčič, vrhunski alpinist, prejemnik Zlatega cepina in gorski vodnik z mednarodno licenco, ki bo delil svoje znanje in izkušnje z vami.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za spoznavanje vrhunske opreme, učenje novih veščin in skupno doživetje lednega plezanja v čudovitem okolju Mlačce.

Lepo vabljeni!

*Pridržujemo si pravico do odpovedi dogodka v primeru previsokih temperatur.