Iglu Šport praznuje 30 let! Hvala, ker hodite z nami!

Iglu Šport praznuje 30 let! Hvala, ker hodite z nami!

Že 30 let se trudimo, da vam zagotovimo najboljšo opremo za taborjenje, pohodništvo, alpinizem in druge avanture v naravi. Izjemno hvaležni smo, da prepoznate našo vrednost in se vedno znova vračate tako v naše fizične trgovine, kot tudi na splet.

Upamo, da smo v teh treh desetletjih vsaj malo pripomogli k temu, da so vaši obiski narave, gora, hribov, plezališč, ferat ali zgolj skoki na sosednji hrib bolj varni. Upamo tudi, da ste preživeli kakšen dopust v našem šotoru. Preživeli kakšno nevihto v naši nepremočljivi jakni. Da ste imeli stabilen korak z našimi čevlji, kamorkoli vas je zanesla pot. Da ste preživeli kakšne vznemerljive vzpone v skali privezani na naše vrvi in da ste nahrbtnike veselo polnili z nepozabnimi spomini.

Ne glede na to, ali ste občasni pohodnik, ekstremni alpinist ali obiskujete naravo z družino - trudimo se za vse vas, da bi imeli čim širšo ponudbo in vrhunske kvalitetne izdelke. Delamo le z najboljšimi na svetu. Z znamkami, ki so se izkazale za problematične ali nekakovostne, ne sodelujemo. Dolga leta že sodelujemo s priznanimi ponudniki športne opreme kot so Ferrino, Camp, Julbo, Patagonia, Ortovox, imamo pa tudi dve lastni blagovni znamki Karibu in Outdoor Expert, ki sta prav tako na izjemno visoki ravni.

Naša zgodba se je tako začela okoli leta 1990. Prva trgovina Iglu pa je stala na Tržaški cesti v Ljubljani, ki jo lahko še vedno obiščete (trenutno se prenavlja), le da je bila takrat manjša in predvsem mnogo bolj skromno založena. Na začetku ste v njej našli le nekaj spalnih vreč, vponke in drugo tehnično opremo, nekaj nahrbtnikov, kartuše, majhne gorilnike ter hlače za pohodništvo in gorništvo. Ja, tudi mi smo skupaj z vami prehodili že dolgo pot od prve trgovine do danes! In gremo skupaj naprej, novim vzponom in izzivom naproti!

Praznujte z nami v hribih in si prihodite 30% popust!

Ob 30-letnici smo se odločili, da najbolj zveste in aktivne kupce nagradimo z dodatnim popustom. Pripravili smo vam višinski izziv, ki vam pomaga znižati ceno za en izdelek v naši trgovini. Pravila izziva so zelo enostavna. Osvojite tri vrhove glede na njihovo nadmorsko višino in do konca sezone si lahko pridobite 30% popust.

V naši trgovini boste ob donaciji 1€ za Gorsko reševalno zvezo Slovenije prejeli posebno zloženko. Na vrhu, ki ga boste osvojili, poiščite žig in ga vtisnite na pripadajoče okence, ki so razporejena glede na višino na omenjeni zloženki. Če se želite potegovati za dodatne nagrade, se na vrhu fotografirajte skupaj z razgledom in fotografijo objavite na enem izmed svojih družbenih omrežji, ter zraven označite @iglusport. Najbolj izvirne in zanimive fotografije bomo nagradili z manjšimi nagradami. Ne pozabite na kak zabaven motivacijski zapis ali kakšno dobro anekdoto s pohoda.

Vaš Iglu Šport