Janja Garnbret zaupa C.A.M.P.-u

Janja Garnbret zaupa C.A.M.P.-u

V svetu plezanja le malokdo uživa toliko spoštovanja in občudovanja kot Janja Garnbret. S svojim neizmernim talentom, odločnostjo in nenehnim nizanjem dosežkov si je utrdila mesto najboljše plezalke na svetu. 

Janja se zaveda, da talent sam po sebi ni dovolj: zmage se zasnujejo pred tekmovanji, z vztrajnim delom in pozornostjo do vsakega podrobnega detajla. Kje bo dosegla svoj najboljši rezultat? Na tekmovanjih ali na skali? Na obeh straneh, saj Janja potrebuje stik z naravo in občutek adrenalina, vse do najvišjega mesta na stopničkah.

V plezalni skupnosti C.AM.P. ne potrebuje posebne predstavitve. S tradicijo, ki traja že več kot 130 let, je blagovna znamka C.AM.P. ves čas dosledno zagotavljala vrhunsko plezalno opremo in inovativne rešitve namenjene varnemu plezanju. C.AM.P. slovi po kakovosti, varnosti in zmogljivosti, zato je priljubljena izbira plezalcev vseh stopenj znanja po vsem svetu. Njihov obsežen nabor izdelkov vključuje pasove, vponke in sisteme, plezalne čelade in še veliko več.

Partnerstvo med Janjo Garnbret in C.AM.P. predstavlja združevanje izjemnosti in prinaša velik potencial za celotno plezalno skupnost ter izraža skupno zavezanost podpiranju in negovanju plezalne skupnosti in ustvarjanju boljših in varnejših pogojev za vse plezalce.

Camp