Oprema za kampiranje

Oprema za kampiranje

Počitniško pohištvo za vse, ki želijo nekaj več


50 letne izkušnje v izdelavi opreme za kampiranje (zložljivi stoli, ležalniki in mize) so proizvajalcu Crespo omogočile združiti kakovost in udobje, z minimalno porabo prostora v prtljažniku. Prilagoditev osnovnim človeškim potrebam po udobju, kot osnovno merilo, je vključeno v izdelavo zložljivih stolov, mizic in ležalnikov.

Konstrukcija ogrodja se prilega anatomiji človeškega telesa in sledi trendom v udobju, ki je značilno za notranje pohištvo. Oprema Crespo je zahvaljujoč duraluminijastemu okvirju izjemno lahka, stabilna in obenem udobna. Duraluminij je zlitina iz aluminija, bakra, magnezija in mangana. Zlitina je lahka, močna in odporna proti koroziji. Duraluminij je tudi zelo trd, zato ga uporabljajo tudi v letalski industriji. Vijaki, posebej narejeni za izdelke proizvajalca Crespo, omogočajo enostavno razstavljanje, popravila in morebitno menjavo poškodovanega tekstila. Vse noge stolov so obdane z zaščitno plastiko, ki varuje konstrukcijo pred poškodbami.

Tekstilni del iz Multifibre je narejen s kombinacijo poliestra in toplotno obdelanega PVC-ja. Material je odporen proti UV žarkom, morski vodi in proti kemikalijam, katere se nahajajo v bazenih. Material se ne raztegne, tudi po dolgoletni in pogosti uporabi. Material je odporen tudi proti plesni (antifungal obdelava). Je zelo trpežen in ga je resnično težko strgati. Material ima luknjice in zato se na njem ne zadržuje voda, hkrati pa odlično diha. Poleg vsega pa je proizvodnja materiala okolju prijazna in sam material ne vsebuje nobenih toksičnih snovi.

Stoli: Ogrodje stolov in ležalnikov je narejeno iz lahkega, a zelo trpežnega dur aluminija. Končna obdelava ogrodja zagotavlja, da so stoli brez ostrih robov, konci pa so zaobljeni. Posebna tkanina MULTIFIBRE je odporna proti UV žarkom, po daljši uporabi se ne raztegne, odporna je proti slani vodi in vlagi ter se izredno hitro posuši.

Mize: Ploskev mize je narejena iz materiala, ki ne gori in je odporen proti vročini. Zložljive železne noge so vsaka posebej nastavljive po višini tako, da mizo brez težav postavimo v vodoravno stabilno lego tudi na neravnih tleh.

Le malokateri proizvajalec tovrstne opreme za taborjenje nudi kakršnokoli garancijo za svoje izdelke. CRESPO nudi za vse svoje izdelke 2 LETI GARANCIJE.