Plezalniki Skwama vs. Skwama Vegan

Plezalniki Skwama vs. Skwama Vegan

Skwama Vegan je popolnoma veganska verzija ikoničnih in vsestranskih plezalnikov Skwama, zasnovana z mislijo na vegane ter predstavlja pomemben korak naprej v svetu plezalnih čevljev. Plezalcem ponuja popolnoma vegansko alternativo, ne da bi pri tem žrtvovali zmogljivost plezalnikov. Kaj pa loči Skwamo Vegan od običajnega modela?

Namesto tradicionalnega usnja je La Sportiva v dizajn vključila najsodobnejša mikrovlakna. Ta vlakna ne samo zagotavljajo zračnost, ampak tudi ohranjajo strukturno celovitost in trpežnost, ki jo pričakujemo od visoko zmogljivega plezalnega čevlja.

Eden izmed ključnih elementov Skwame Vegan je notranji vložek SkinLike™. Ta napredna tehnologija je v osnovi kot nekakšen "sendvič" iz dveh plasti mikrovlaken, zlepljenih z lepilom, ki ohranja udobje in omogoča dihanje stopal. Rezultat? Zagotovljena zračnost, tesno prileganje in gibanje s stopalom, poleg tega pa plasti mikrovlaken delujeta protibakterijsko ter preprečujeta nastanek neprijetnih vonjav, podobno kot tradicionalni zgornji usnjeni deli.

Čeprav je Skwama Vegan korak naprej v trajnostnem smislu, La Sportiva ni žrtvovala zmogljivosti. V razvoj je bilo vloženo veliko truda, da bi zagotovili, da je Skwama Vegan primerljiva s tradicionalnim modelom glede prileganja, občutka in tehničnih lastnosti. Plezalci se lahko zanesete, da Skwama Vegan prinaša enako raven zmogljivosti in vsestranskosti, kot jo pričakujemo od plezalnih čevljev La Sportiva.

Skwama vegan woman

Na voljo sta tako moška kot ženska različica, pri čemer so volumni enaki, vendar je moška različica nekoliko bolj strukturirana od ženske različice.

 

Skwama Vegan

 

Izbira prave velikosti je ključna pri izbiri plezalnih čevljev, še posebej z edinstvenimi lastnostmi veganskih materialov. Velikosti Skwame Vegan so enake kot pri običajnih Skwamah, vendar bodite pozorni, saj se veganski material ne razteza tako kot tradicionalno usnje, zato priporočamo, da pred nakupom plezalnike pomerite.