IZBOLJŠANA IGLU KARTICA: Že imaš svojo?

IZBOLJŠANA IGLU KARTICA: Že imaš svojo?

Iglu kartica je posebna kartica, ki jo ima možnost pridobiti vsak, ki želi v katerikoli od naših 14-ih trgovin ali v spletni trgovini kupovati še ugodneje in izpolnjuje splošne pogoje.

Pred kratkim smo prenovili koncept naših Iglu kartic, mu dodali nekaj novih ugodnosti in ga naredili še bolj prijaznega do kupcev. Ključni sta dve super novosti, ki sta stopili v veljavo in jih boste deležni vsi imetniki.

a) 10% popust na vse neznižane izdelke

Do sedaj je 10% popust veljal le za imetnike Iglu kartic, ki so plačali z gotovino, sedaj pa smo 10% popust omogočili tudi vsem, ki boste plačali s plačilno kartico. Tako boste torej 10% popusta deležni ne glede na tip plačila.

b) Ugodnosti glede na opravljene nakupe

Dvakrat letno bomo vsem imetnikom IGLU kartic, ki ste v določenem obdobju opravili nakup v spletni ali katerikoli fizični trgovini Iglu Šport, poslali elektronsko obvestilo z dodatno ugodnostjo. Gre za začasno povečan popust, ki se določa glede na opravljene nakupe. Vsak porabljen evro v trgovinah Iglu Šport se pretvori v eno točko. Torej, 1 EURO je 1 TOČKA.

Točke se zbirajo od 1. marca – 31. avgusta. Obvestilo o povišanem popustu kupci prejmejo v začetku septembra, povečan popust pa je možno koristiti do 30. septembra.

Točke se zbirajo tudi od 1. septembra do 28. februarja. Obvestilo o povišanem popustu kupci prejmejo v začetku marca, povečan popust pa je možno koristiti do 31. marca.

Spodaj tabela povečanega popusta za imetnike Iglu kartic glede na število zbranih točk.

Število zbranih točk

Odsotek začasnega popusta

1 - 50

12%

51 - 150

15%

151 - 300

18%

301 - 500

21%

Več kot 500

24%

Kako do Iglu Kartice?

Iglu kartico lahko pridobite v katerikoli izmed naših fizičnih trgovin ali na tej povezavi. Tisti, ki pa Iglu kartico že imate pa morate za koriščenje novih ugodnosti obnoviti vašo obstoječo kartico, kar prav tako lahko opravite v katerikoli izmed naših fizičnih trgovin ali na tej povezavi. Pridobitev ali obnovitev Iglu kartice sta brezplačna.