Čistilo in impregnacija za puhasta oblač

DOWN 2 IN 1 CARE KIT

Na zalogi
Šifra
310GR 1DP
29,99 €

Ste enak artikel našli drugje ceneje? Sporočite nam in izenačili bomo ceno, ki jo lahko uveljavite pri spletnem naročilu.

Izenači ceno
Predviden datum dostave: 03.05.2024
Predviden datum osebnega prevzema: 03.05.2024
Poštnina je nad 50€ brezplačna
Komplet čistila in vodoodbojne impregnacije za izdelke, polnjene s puhom. Učinkovito čistilo za izdelke, polnjene s puhom ali umetnim polnilom. Odlično čisti že pri temperaturi 30 °C. Povečuje dihanje. Količina: 300 ml. Bluesign®. Impregnacija v tekočini, ki obnovi vodoodbojnost za različna oblačila in opremo, ki je polnjena s puhom. Impregnacija je izdelana po tehnologiji acrylic polimer brez vsebnosti fluoro karbonov.
- Posebej zasnovano za čiščenje in obnavljanje vseh oblačil iz naravnih in sintetičnih materialov, napolnjenih s puhom, pri enem pranju.
- Močno čiščenje in dodatna dolgotrajna odpornost na vodo maksimizira učinek vseh oblačil in opreme, polnjenih s puhom, in vas ohranja tople in suhe.
- UPORABA:
1. Dva pokrovček (100 ml) za jakno ali 3 pokrovčka (150 ml) za spalno vrečo. Pri strojih s polnjenjem od zgoraj oz. pri strojih z višjo zmogljivostjo odmerek podvojite.
2. Oblačilo oz. kos opreme dajte v pralni stroj in ga pri nizkih vrtljajih operite pri 30 °C; po potrebi izvedite dodatni cikel ožemanja.
3. Za najboljše rezultate in če etiketa to dovoljuje, oblačilo oz. kos opreme posušite v sušilnem stroju. Pri nizkih oz. srednjih nastavitvah občasno preverite kos in ločite puh, da preprečite sprijemanje - uporaba sušilnih kroglic bo izboljšala čas sušenja in oblačilo oz. kos opreme bo bolj puhast.
- Priporočeno je za vse tkanine, vključno z materialom Gore-Tex® Gore-Tex® je registrirana blagovna znamka družbe W. L. Gore & Associates, Inc.
- POZOR: Hranite izven dosega otrok. Uporabljajte samo v skladu z navodili. Preprečite stik s kožo in očmi. Primerno za mehko, srednje trdo in trdo vodo. < 5 % neionske površinsko aktivne snovi, konzervans (1,2-benzizotiazol-3 (2H) -on, 2-metil-2H-izotiazol-3-on) Družba Granger’s podpira standard za odgovorno pridobivanje puha Responsible Down Standard www.responsibledown.org.
Več informacij
Blagovna znamka Grangers
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja lahko oddajo samo registrirani uporabniki, ki so kupci artikla. Prosimo, prijavite se ali ustvarite nov račun
240GR GRF146.100 /
/
Zaloga po trgovinah V košarico
Serijska št. Barva Velikost Zaloga po trgovinah Nakup
Hitra in zanesljiva dostava Hitra in zanesljiva dostava Vračilo blaga in denarja Vračilo blaga in denarja
Iglu Šport kartica
Nakupujte kot član in izkoristite 10 % popusta na neznižane izdelke pri nakupu z IGLU KARTICO*
*Kartico lahko naročite v vam najbližji Iglu Šport trgovini ali na spletu.

Pomoč pri nakupu

Imate vprašanje?
Nanj vam bomo z veseljem odgovorili po telefonu ali e-mailu.